Zoeken naar app of app

app of app
Hoe maak je een app? Leer hoe je zelf een app maken kunt.
Vul onderstaand formulier in, beschrijf je idee en wij brengen je in contact met de app maker die het beste bij je past. Blijf op de hoogte! Wilt u nieuws ontvangen over de nieuwste ontwikkelingen op doe-het-zelf app gebied of wil je op de hoogte blijven van de AppMakenOnline app maker software?
Apps en games downloaden met de App Store Apple Support.
Als u op een van uw apparaten in de App Store bent en bij een app ziet staan, hebt u die app al gekocht of gedownload. Als u tikt of klikt op wordt de app weer naar uw apparaat gedownload.
Assurantie App in de App Store.
Diverse technische verbeteringen. Vereist iOS 7.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans. 2017 Concapps B.V. Delen met gezin. Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.
Wat kost een app? Appspecialisten.nl.
Vrijwel alle maatwerk apps hebben namelijk een database van gegevens: bijvoorbeeld inloggevens van klanten, inhoud van de app zoals teksten, foto's, locatiegegevens etc. Met de ontwikkelaar sluit je een zogenaamde service-overeenkomst of SLA, waarin je vastlegd hoe je app ondersteunt wordt.
APP / App / app meervoud samenstellingen Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Tussen een eigennaam en het woord app komt vaak een koppelteken voor de leesbaarheid, al is dat niet verplicht: Android-app of Androidapp, iPhone-app of iPhoneapp, Onze Taal-app of Onze Taalapp, Ruzzle-app of Ruzzleapp. Als er in een samenstelling een a, een hoofdletter, cijfer of afkorting voor app staat, is een koppelteken verplicht: Veronica-app, Nu.nl-app, ov-app, pc-app, DigiD-app, Radio 1-app.
Hoe promoot ik een een app: een app marketing guide.
Zelfs een microsite met een catchy landingspagina en duidelijke links naar de App Store en Google Play, of als de app nog niet live staat een registratieformulier voor gebruikers om hun e-mailadres achter te laten kan een waardevolle asset zijn.
Checklist: app publiceren in Google Play en de Apple App Store.
Je kunt de prijs later altijd nog aanpassen of tijdelijke aanbiedingen invoeren. Geef hier ook direct aan of je app advertenties of in-app-aankopen bevat. Optioneel kun je nog een link toevoegen naar een Youtube video ter promotie van jouw app.
Hoe krijg je een app in de appstore.
Stap 2: Zorg voor een goede app omschrijving. Iedere app moet voorzien worden van een wervende tekst, met een omschrijving van de werking van de app. U maakt hiervoor een korte introducerende tekst en uitgebreide tekst. Stap 3: App icoontjes en screenshots maken.

Contacteer ons