Resultaten voor app store app opnieuw downloaden

app store app opnieuw downloaden
App Store werkt niet? Zo los je het op Algemeen MacWorld.
IPhone 4s, IOS9, verbinding met de app store wordt verbroken met downloaden, account wordt soms niet herkend, kortom waardeloos Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord. met onze voorwaarden voor reacties. Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord. met onze voorwaarden voor reacties. Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Ben je nog niet geregistreerd? Klik dan hier! Het inloggen is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Zorgeloos mobiel en 100% controle hollandsnieuwe.
PayPal Nederland Online Betalingen PayPal NL.
Gebruik je PayPal-inloggegevens, en voorkom dat je steeds opnieuw je financiële gegevens moet invoeren. Als je One Touch TM activeert, blijf je ingelogd en verlopen online betalingen nog sneller. Verder werkt PayPal zonder paslezers of ingewikkelde verificatiecodes. Meer informatie over One Touch. Wereldwijd op allerlei apparaten. Met slechts één rekening kun je eenvoudig shoppen op miljoenen websites overal ter wereld en betaal je gemakkelijk je vrienden terug. En als je de PayPal-app installeert op een van je devices kun je ook onderweg je rekening beheren. Download de mobiele app.
App-installatiefouten in Google Play Store oplossen Ondersteuning voor Office.
Herhaal de bovenstaande stappen, maar vervang Google Play Store in stap 3 door Google Play-services. Probeer de app nogmaals te downloaden. De gegevens van Google Play Store wissen. Als het wissen van de cache van de Google Play Store en Google Play-services het probleem niet oplost, kunt u proberen de gegevens van de Google Play Store te wissen.: Open het menu Instellingen op uw apparaat. Ga naar Apps of Toepassingsbeheer. Deze optie kan verschillen, afhankelijk van uw apparaat. Schuif naar Alles en schuif omlaag naar Google Play Store app. Open de app-details en tik op de knop Nu stoppen. Tik op de knop Gegevens wissen. Als de cache en de gegevens zijn gewist, zou de Google Play Store-fout opgelost moeten zijn. Als dat niet zo is, gaat u verder met de volgende stap. Uw Google-account verwijderen en opnieuw toevoegen.
Apps en de Windows 10 Store: de apps Foto's, Paint 3D, Skype, telefoonassistent, 10AppsManager.
Update de app via de Windows Store, account-icoontje, optie Downloads, knop Controleren op updates. Herstel de app via Instellingen, onderdeel Apps, sub Apps en onderdelen, selecteer de betreffende app, link Geavanceerde opties, knop Opnieuw instellen. Voer de Probleemoplosser voor Windows-apps uit download.:
Ik kan de Netflix-app niet downloaden op mijn iOS of Android-apparaat.
Je kunt zonder livehulp sommige veelvoorkomende problemen zelf oplossen.: Ik kan een serie of film niet vinden op Netflix. Ik wil mijn wachtwoord opnieuw instellen. Ik wil mijn betaalmiddel bijwerken. Geen van de bovenstaande? Vertel ons wat je probleem is.
Download Google Play Store: alle downloads vind je hier.
Google Play Store downloaden. De Google Play Store staat doorgaans standaard geïnstalleerd op je Android-toestel. Wil je de app handmatig downloaden, dan vind je daarvoor via deze link het installatiebestand. Je downloadt dan het apk-bestand, dat je kunt installeren door de stappen te doorlopen in ons tipartikel apk-bestanden installeren.
Google Play Store werkt niet meer, wat te doen? Electronica: Diversen.
Dit voer je uit. Daarna start je je telefoon opnieuw op en dan moet je Google Play Store weer werken, het kan ook zo zijn dat de app dan weer gewoon Market heet, zoals dat vroeger voor de updates het geval was. Als je wilt kun je weer proberen om nieuwe updates te downloaden.

Contacteer ons