Op zoek naar charme hotel hancelot?

charme hotel hancelot
Charme Hotel Hancelot Visit Gent.
Vind een hotel voor uw verblijf in Gent. Ontdek ze hier. Charme Hotel Hancelot bevindt zich in een gerenoveerd authentiek herenhuis uit 1840, op wandelafstand van de Sint-Baafskathedraal en dichtbij het Kunstenkwartier. Om de hoek ligt het Klein Begijnhof O.L.V.
Hotel Hancelot in Gent België 8.5 vakantie reviews Zoover.
Hotel Hancelot is met recht een charme hotel. Misschien niet aan de buitenkant, want het hotel ligt in een straat met veelal woningen, echter aan de binnenkant beland je in een zeer romantische omgeving. Het eeuwenoude pand is mooi ingericht en bezit over 12 ruime kamers.
Charme Hotel Hancelot in Gent Aanbiedingen Hotel Specials.
Charme Hotel Hancelot 2039. Charme Hotel Hancelot is een stijlvol Charme Hotel op loopafstand van het centrum van Gent. De luxe kamers zijn gevestigd in een herenhuis uit 1840. Vanuit dit unieke pand, waar de persoonlijke service van een Bed Breakfast wordt gecombineerd met de luxe van een Charme Hotel, bereikt u het culturele aanbod, de talloze winkels en het bruisende centrum snel en eenvoudig.
Charme Hotel Hancelot.
3209/234 35 45. Welkom op de site van Charme Hotel Hancelot! Charme Hotel Hancelot is gelegen vlakbij het mooie Zuidpark en op 15 minuten wandelen van het Belfort en de Sint-Baafskathedraal. Met tram of bus bent u er in 5 minuten.
Hotel Hancelot, Gent trivago.be. trivago. trivago.
Meer info Minder info. Bezoekers van dit hotel waren ook geïnteresseerd in. Hotel NH Gent Belfort vanaf 100. Hotel Ghent Marriott Hotel vanaf 118. Hotel Novotel Gent Centrum vanaf 105. Hotel Hotel Harmony vanaf 133. Hotel Boutique Hotel Onderbergen vanaf 79.
Charme Hotel Hancelot Openingsuren adressen Stad Gent.
Charme Hotel Hancelot. Listen to this page. Charme Hotel Hancelot Openingsuren adressen. 32 9 234 35 45. Toon op Google Maps. 05 augustus 2018 0415.: 09 210 10 10 ma-za van 8-19 u. Persruimte Stad Gent. Volg Stad Gent op.:
Charme Hotel Hancelot België Gent Booking.com.
Charme Hotel Hancelot behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard. Charme Hotel Hancelot behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard. Bekijk beschikbaarheid De kleine lettertjes.
Charme Hotel Hancelot Gent, België foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Alle restaurants in Gent. Restaurants in de buurt van Charme Hotel Hancelot. Alle dingen om te doen in Gent. Activiteiten in de omgeving van Charme Hotel Hancelot. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Contacteer ons