Op zoek naar charme hotels friesland?

charme hotels friesland
Hard to find, easy to love WeidumerHout.
Een buitengoed van drie en een halve hectare, zes kilometer ten zuiden van Leeuwarden aan de Zwette, met een eigenzinnig charme hotel: WeidumerHout. Gelegen aan de Elfstedentocht-route en Heerenveen, Sneek en Franeker op nog geen twintig minuten afstand, ligt WeidumerHout met recht in het hart van Friesland: het groene hart, met uitgestrekte weilanden en bijzondere, eeuwenoude terpdorpjes.
Hotel Het Weeshuis.
Heerlijk ontbijten met lokale lekkernijen en een vers eitje van de kip, lekker luieren op het terras met de krant en een kop koffie of genieten van de zon een fris biertje om uiteindelijk te eindigen met een lekker diner in het restaurant.
Vergaderen in Boutique Hotel Catshuis Leeuwarden Friesland.
Vergaderen in Boutique Hotel Catshuis Leeuwarden Friesland admin 2018-07-14T1709190000.: Stijlvol vergaderen op een mooie locatie doet u in Boutique Hotel Catshuis. Of eerst rondkijken? Of eerst rondkijken? Bijzonder vergaderen in Boutique Hotel Catshuis. De beste idee├źn ontstaan in een inspirerende omgeving. Boutique Hotel Catshuis is zon locatie waar u een effectieve vergadering of teamuitje kunt organiseren. Zoekt u een bijzondere vergaderlocatie in het centrum van Leeuwarden, waar vele mogelijkheden zijn voor een zakelijke bijeenkomst op maat? Boutique Hotel Catshuis is dan precies wat u zoekt! Een inspirerende vergadering in hartje centrum. Een bedrijfstraining, conferentie of vergadering is pas geslaagd als de organisatie en ambiance eromheen ook in orde zijn. En dat zit zeker goed bij Boutique Hotel Catshuis. Een monumentaal pand heeft zo haar charme en dat merkt u al zodra u binnen komt.
Slapen Westhoek.
Snorren met de scooter. Hoeve om te proeven. Knusjes bij de haard. Culinaire fiets en wandelroutes. Culinair genieten in de Westhoek. Onderweg met de kampeerauto. Logeren in kampeerhutten. Winter in Ieper. Beleef de koers in de Westhoek. Over de regio.
Feesten Hotel Lunia Hotel in Friesland.
Wilt u een belangrijke gebeurtenis vieren in een prachtig huis, dat nog de schoonheid en charme van vervlogen dagen kent? Waar u persoonlijk begeleid wordt en u laat verwennen door de Lunia-familie? Dat kan bij Hotel Restaurant Lunia! Voor u maken wij graag een passende offerte aan de hand van een afspraak waarin u uw wensen kenbaar maakt. Belt u daarvoor 0516 452555 of gebruik info@lunia.nl. Wij zijn aangesloten bij het Trouwcollectief Friesland: http//trouwcollectieffriesland.nl/.:
Charme Hotel Oranjeoord, hotel Hoog soeren JeZoektIetsLeuks.nl.
De kwaliteit van de kamers was bij eerdere bezoeken een verbeterpunt. Het hotel biedt op belangrijke punten zeker ook op de kwaliteit van het restaurant en het ontbijtbuffet net iets meer dan bij andere hotels. Je merkt het: hier spreekt een fan!
Transeurope Charmehotels in Nederland Friesland: karaktervolle adresjes.
Charmehotels Hotels Friesland. Hotels Friesland Sorteer de resultaten.: R1 Beach Hotel de Vigilante. 400 Regio: Friesland Makkum. 8.9/10 Beoordeling van 235 gasten. Een relaxte sfeer, prima service, ruime kamers en een uitstekende keuken zijn de troefkaarten van dit modern hotel aan het IJsselmeer.
Kleine en bijzondere hotels Weekendjeweg.nl.
Wij nemen je graag mee naar kleine, knusse hotels in de stad of ergens rustig gelegen. Van familiehotel tot designhotels, van een landhuis tot een kasteelhotel. Wat de hotelletjes met elkaar gemeen hebben is dat ze niet meer dan 50 kamers hebben en dat persoonlijke aandacht voorop staat.

Contacteer ons